Om Kennel Coton Kieler

Herunder kan du se mere om os

Vi er en kennel med et ønske om sunde og glade familiehunde.

Vi er en familie, der i 2012 fik vores første Coton de Tulear. Hurtigt derefter fik vi smag for hundeudstilling. – Så blev én til to Coton’er. 
Ønsket fra Kennel Coton Kieler’s side er at avle sunde og glade familie hunde, der via en god og solid socialisering kan indgå i forskellige famillies situationer.

Vi sætter en ære i at have en god dialog med vores hvalpekøbere. Derfor gør vi meget ud af at udvælge de helt rigtige familier til vores hvalpe. Vi avler efter Dansk Kennel Klubs (DKK) og klubben for små selskabshunde (KSS) avlsanbefalinger.

Vi er som opdrættere/ejere af racen Coton de Tulear, meget opmærksomme på, at det er en selskabshund. Derfor rejser vi gerne på ferie med vores hunde. Det kan være både i bil og med fly. Vores familie er meget socialt anlagt, derfor oplever vores hunde (og hvalpe) et rigt mål af mennesker i vores hjem. Træning af hundene er også noget vi vægter højt. Med træning mener vi hvalpemotivation via “Dansk kennel Klub (DKK) – ringtræng for det sociale aspekt (mødet mellem store/små hunde i alle racer)

Hvad ligger vi vægt på

En god dialog

Ved et køb af en hvalp fra “Coton Kieler” tilbydes I en tæt dialog og støtte i hele hvalpens levetid.

Glade og socialiserede hunde

Glade hunde er de velsocialiserede…. Vi gør os meget umage med prægningen, i de første 8 uger de er hos os.

Sundhed

Den lille “klovnehund” Coton de Tulear, har beriget så mange allergikere, derfor lægger vi stor vægt på, at avle sunde hvalpe.

Scroll til toppen